Karrierelakadás

Karrierelakadás

Régóta dolgozol ugyanazon helyen, a kezdeti lelkesedésed elmúlt, és már nem tudod mi vihetne előbbre? A beígért előléptetés csak nem jön? Egyre fásultabb vagy és nem köt le a munkád? Elgondolkodtál már a munkahelyváltáson? Ez lenne vajon a megoldás?

Ha kifogytál a motivációból, és már nem a lelkesedés, csak a napi rutin visz be a munkahelyedre, vagy mindig is tudtad, hogy a mostani munkád nem az általad áhított, és az irodában ülve arról álmodozol, hogy nyitsz egy éttermet, elmész divattervezőnek, vagy saját vállalkozásba kezdesz, de nem tudod merre, hogyan tovább, akkor lehet, hogy azon embereknek egyike vagy, akik karrierválsággal küzdenek. Ha már megfogalmaztad, hogy a helyzeted nem jó, de nem tudod, mitől lehetne jobb, talán, tanácsadásra van szükséged.

Karrierelakadás esetén a tanácsadás során megvizsgáljuk a benned rejlő erőforrásokat, az elakadást előidéző vagy fenntartó külső vagy belső tényezőidet, a lehetőségeidet, a karriervágyaidat, és megtaláljuk, mi mozdíthatja tovább a karriered alakulását.

Keress meg bátran!