Kapunyitási pánik

Kapunyitási pánik

Egyre többet foglalkoztat a kérdés, hogy mit is kezdj az életeddel? Ettől elveszettnek érzed magad? Bizonytalannak? Rosszkedvűnek? Kételkedni kezdtél saját magagadban?

Ha a kérdések többségére igennel válaszoltál, tapasztalhattad már, hogy az iskolapadban elképzelt élet nem feltétlenül felel meg a valóságnak. A vágyott munkahely nem olyan, mint amilyet szerettél volna. Az ideális társsal nehezebb kijönni, mint a filmeken. A karriertervezés nem megy olyan természetesen, mint ahogy vártad. Nem érted, másoknak, hogy mehet ez könnyen. Lehet, hogy az is felmerült benned, hogy veled van baj.
Tanácsadás során azon dolgozunk, hogy jobban megérthesd saját magadat, közelebb kerülhess a számodra fontos értékekhez, meg tudj birkózni a kétségeiddel, és elérhesd az érzelmi biztonságodat. Felmérjük milyen erőforrások állnak rendelkezésedre, és milyen kompetenciáidat kell fejlesztened céljaid elérésében, kapcsolataid fejlesztésében, hogy magabiztosabban és motiváltabban tervezhesd a jövődet. Mert te is képes vagy rá!

Jelentkezz bátran egyéni tanácsadásra!