Szakmai pályafutásom

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogász (2005), a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen viselkedéselemző (2008), az ELTE Tanácsadás és Iskolapszichológus szakirányán pszichológus (2011) végzettséget szereztem. Egyetemi gyakorlataimat a Kolping Általános Iskolában (autista gyermekeket foglalkoztató csoportban; 2007-2009), valamint a Szent Margit Gimnáziumban (pályaválasztási és pályatanácsadási foglalkozásain; 2009) töltöttem. Tanácsadó szakpszichológusként végeztem az ELTE Tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzésén 2016-ban.

A Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület 250 órás módszerspecifikus képzését végzetem el (2012). További önismeretszerzés céljából kipróbáltam a pszichodrámát, az autogén tréninget, a családterápiát, illetve olyan alternatív technikákat is, mint a családállítás és a kineziológia. Szakmai munkám fejlesztése érdekében jelenleg szupervízión is részt veszek.

2011 óta a Gálfi Béla Gyógyító és Rehabilitációs Nonprofit Kft-ben dolgozom pszichológusként. Itt a munkám többnyire egyéni esetvezetés és tematikus csoportok (konfliktuskezelés, asszertivitás, haragkezelés, kommunikáció, kreativitás, kapcsolati tréning) tartása.

Tanácsadó szakpszichológusként magánpraxisomban egyéni tanácsadással és életvezetéssel foglalkozom, valamint más segítő foglalkozású kollégáimmal csoportos tréningeket vezetek.

Részletesebb önéletrajzért kattints ide (Linkedin link).